Prednosti

1. Tokom cele godine bez obzira na mesec možete dobiti ribu koja ima svoju prirodno jaku boju od najmanje do najveće veličine, u količinama koje su vam potrebne.
2. Mi ne isporučujemo ribe „B“ i „C“ klase vec isključivo zdravu ribu „A“ klase po prihvatljivim i konkurentnim cenama. Viši nivo je “selektovana” riba i najviši kvalitet je „premium“ riba po nešto višim cenama za ekskluzivne akvarijume.
3. Naša riba stize u izuzetnoj kondiciji bez stresa jer putuje svega par sati od farmi do nas.
4. Mi ne isporučujemo ribu koja je lečena ili tretirana hemikalijama.
5. Garantujemo da naša riba nije vakcinisana i sterilisana te je možete razmnožavati.
6. Naš inostrani partner ne samo da je najveći izvoznik ribe u svetu od Singapura do Engleske, nego je i jedini koji u svojoj ponudi ima neke vrste Koi riba koje čak ne možete naći ni u Japanu.
7. Naše Koi ribe su najtraženije u svetu jer se ne uzgajaju u bazenima, jezerima i ribnjacima na otvorenom vec isključivo u zatvorenim objektima, a samim tim isključena je mogućnost da su zaražene ili da boluju od najopasnijeg i najzastupljenijeg KHV virusa i drugih bolesti. Zato nosi naziv Biosekoi.
Mi zato nemamo potrebe da vakcinišemo nase Koi ribe što je u mnogim zemljama zabranjeno jer nosi sa sobom uvek potencijalnu opasnost da tako vakcinisana riba prenese i eskalira pomenuti virus.
8. Naš Biosekoi ima veliki prag temperaturne tolerancije pa može živeti od baštanskih jezera ispod leda do akvarijuma u pet šopovima gde je temperatura i do 28 °C.
9. Kod nas možete dobiti zlatne ribice izuzetnih boja i u svim veličinama, namenjene pet šopovima ali i ukrasnim jezerima, fontanama…
10. Naše zlatne ribice koje imaju jako crvenu boju, kao i crne zlatne ribice, imaju veliku primenu u Feng shui-u, a Doctor fish (Garra rufa) ribica primenjuje se u lečenju kožnih oboljenja i u spa centrima. U ponudi imamo i mnoge druge ribice koje se po prvi put pojavljuju na našem tržištu.
Doctor ribica (Garra rufa)
Doctor ribica (Garra rufa)
Feng shui
  • zlatne_ribice

Zlatne ribice i japanke

Mi smo jedini snabdevač zlatnih ribica koji vas može snabdevati tokom cele godine bez obzira da li je zima, proleće, leto, jesen, svim vrstama i veličinama zlatnih ribica izuzetnih boja.

  • Biosecure Koi

Biosecure Koi

Akvarijum Bor nudi vam veliki izbor boja i vrsti Biosecure Koi. Oplemenite vaše akvarijume, vrtne bazene, dvorišna jezera i fontane prelepim ribama.

  • tropske

Tropske ribice

Akvarijum Bor će na svom lageru riba imati Betta borce (Betta Splendens), Colisa ribe, Gupi (Guppy), Platy, Velifere (Poecilia velifera), Doctor fish (Garra rufa) i druge vrste.

  • morske

Morske ribice

Na početku našeg rada uvozićemo morske ribice samo za poznate kupce. Otvoreni smo za saradnju i svaki vid dogovora.

Napomena: Sve slike i video snimci su u vlasništvu Hazorea Aquatics i ne smeju se koristiti bez dozvole.
Note: All images and videos are owned by Hazorea Aquatics and mustn’t be used without permission.