Ekskluzivni partner

Čast nam je da vam predstavimo partnere koje zastupamo na našim prostorima.

HAZOREA AQUATICS

Najveći svetski proizvođač ukrasnih riba.
Hazorea Akuatics proizvodi ribu Koi više od 30 godina i jedan je od najvećih izvoznika ukrasnih riba na svetu. Do danas kompanija Hazorea Aquatics imala je ogromna finansijska ulaganja u sopstveni razvoj. Prva je investirala u zatvorene objekte za proizvodnju ribe bez virusa i bolesti.
To je najsigurniji način za proizvodnju zdrave i kvalitetne ribe, mnogo bolji od vakcinisanja i lečenja riba što nosi sa sobom određene rizike.
Investirala je i u naučna istraživanja i razvoj kvaliteta riba. Poznato je da je njihova riba izdržljivija i duže živi.
Danas je najveći proizvođač ribe u svetu koji je u mogućnosti da isporuči ribu tokom svih meseci u raznih veličinama.
Izvoze ribu na svim kontinentima i u mnoge zemlje kao što su Engleska, Kanada, Belgija, Holandija, Nemačka, Francuska, Singapur, Indija, Rusija, a sada i Srbija.
Veliki kapacitet zatvorenih objekata za proizvodnju Biosekoi i veliki broj otvorenih ribnjaka za ribu koja nije podložna KHP virusu garantuju ogromnu proizvodnju i mogućnost stalne i kontinuirane prodaje riba svojim kupcima. Pored toga u svom sastavu ima i male farme specijalizovane za određene vrste riba kao i partnerski odnos sa nekim farmama čiju ribu izvozi Hazorea Aquatics.
  • zlatne_ribice

Zlatne ribice i japanke

Mi smo jedini snabdevač zlatnih ribica koji vas može snabdevati tokom cele godine bez obzira da li je zima, proleće, leto, jesen, svim vrstama i veličinama zlatnih ribica izuzetnih boja.

  • Biosecure Koi

Biosecure Koi

Akvarijum Bor nudi vam veliki izbor boja i vrsti Biosecure Koi. Oplemenite vaše akvarijume, vrtne bazene, dvorišna jezera i fontane prelepim ribama.

  • tropske

Tropske ribice

Akvarijum Bor će na svom lageru riba imati Betta borce (Betta Splendens), Colisa ribe, Gupi (Guppy), Platy, Velifere (Poecilia velifera), Doctor fish (Garra rufa) i druge vrste.

  • morske

Morske ribice

Na početku našeg rada uvozićemo morske ribice samo za poznate kupce. Otvoreni smo za saradnju i svaki vid dogovora.

Hazorea

Napomena: Sve slike i video snimci su u vlasništvu Hazorea Aquatics i ne smeju se koristiti bez dozvole.
Note: All images and videos are owned by Hazorea Aquatics and mustn’t be used without permission.