O nama

Akvarijum Bor osnovao je gospodin Božidar Dimitrijević 1960. godine. Delatnost je bila proizvodnja akvarijumskih ribica, grejača vode, izrada akvarijuma.
1976. godine, nakon iznenadne smrti vlasnika, Akvarijum Bor preuzima njegov sin Mirko Dimitrijević sa samo 16 godina.
1989. godine Akvarijum Bor registrovan je kao prvi pet shop u istočnoj Srbiji koji je i danas na istom mestu i istoj adresi za svoje kupce na malo.
2002. godine Akvarijum Bor vrši preregistraciju i proširenje delatnosti. Delatnost je prodaja na veliko i malo, zatim proizvodnja, zastupanje stranih kompanija…
Do danas Akvarijum Bor poznat je kupcima i po prodaji Atlasa Dr. Axelrod-a iz SAD, zatim kućnih fontana nemačkog proizvodjača i akvarijumskog dekora francuske kompanije Tropic Cascade.
Danas, 2019. godine, sa ponosom ističemo da smo generalni i ekskluzivni distributer za Republiku Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, najvećeg proizvođača ukrasnih riba u svetu kompanije Hazorea Aquatics iz Izraela.
Velika nam je čast što imamo partnerski odnos.
  • zlatne_ribice

Zlatne ribice i japanke

Mi smo jedini snabdevač zlatnih ribica koji vas može snabdevati tokom cele godine bez obzira da li je zima, proleće, leto, jesen, svim vrstama i veličinama zlatnih ribica izuzetnih boja.

  • Biosecure Koi

Biosecure Koi

Akvarijum Bor nudi vam veliki izbor boja i vrsti Biosecure Koi. Oplemenite vaše akvarijume, vrtne bazene, dvorišna jezera i fontane prelepim ribama.

  • tropske

Tropske ribice

Akvarijum Bor će na svom lageru riba imati Betta borce (Betta Splendens), Colisa ribe, Gupi (Guppy), Platy, Velifere (Poecilia velifera), Doctor fish (Garra rufa) i druge vrste.

  • morske

Morske ribice

Na početku našeg rada uvozićemo morske ribice samo za poznate kupce. Otvoreni smo za saradnju i svaki vid dogovora.

Napomena: Sve slike i video snimci su u vlasništvu Hazorea Aquatics i ne smeju se koristiti bez dozvole.
Note: All images and videos are owned by Hazorea Aquatics and mustn’t be used without permission.